EP92

EP92

EP92 is operationeel sinds 1992 en inmiddels ruim 20 jaar actief in de uitzending. Wij zijn overtuigd van het feit dat er een blijvende behoefte is aan een realistisch uitzendbureau dat in staat is "contacten" om te zetten in "feitelijk werk".
EP92 bedient de regio Haaglanden en de Rotterdamse regio op administratief niveau vanuit drie vestigingen (Den Haag/Zoetermeer en Rotterdam): van secretariële, financiële tot management en bestuurlijke functies. Binnen het specialisme zijn wij, op administratief gebied, breed actief. EP92 heeft een beschikbaar kandidatenbestand waarvan het opleidingsniveau 55% uit MBO 4 en 45% uit HBO/Academisch opgeleide kandidaten bestaat. Wij werken volgens logische selectiecriteria waarbij "kennis", "ervaring" en "controle" de pijlers zijn van een gedegen voorstel van kandidaten aan de opdrachtgevers. Deze zorg heeft geleid tot prettige en langdurige contacten met opdrachtgevers en daarmee kunnen wij blijven doen waar wij goed in zijn.

Website van EP92

Locatie Podium

Het podium van EP92 is te vinden op de Dunne Bierkade. Vanaf de Stationsweg is dit het eerste podium op de Dunne BIerkade.

Routebeschrijving naar podium EP92

Jazz in de Gracht wordt mede mogelijk gemaakt door